Please Wait...

Buckmore Park is temporarily closed, follow our social media and news page for updates

Upcoming Events

Sunday 20th September 2020

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 11:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 12:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 16+
Family Day - Ages 16+

Arrival Time: 12:30

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 12:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 12:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 13:10

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 13:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 13:15

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 13:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 16+
Family Day - Ages 16+

Arrival Time: 13:50

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 13:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 14:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 14:25

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 14:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 14:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 16+
Family Day - Ages 16+

Arrival Time: 15:00

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 15:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 15:15

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 15:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 15:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 15:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

BP Pro Series - Round 7
BP Pro Series - Round 7

Arrival Time: 16:45

Duration: 120 minutes

Skill level:

Monday 21st September 2020

30 Solo Endurance
30 Solo Endurance

Arrival Time: 19:00

Duration: 45 minutes

Skill level:

Saturday 26th September 2020

Junior Rookie Practice
Junior Rookie Practice

Arrival Time: 08:00

Duration: 75 minutes

Skill level:

Junior Club Practice
Junior Club Practice

Arrival Time: 10:00

Duration: 75 minutes

Skill level:

6 Hour Team Endurance - Round 3
6 Hour Team Endurance - Round 3

Arrival Time: 12:30

Duration: 405 minutes

Skill level:

Sunday 27th September 2020

BP Challenge Cup - Round 7
BP Challenge Cup - Round 7

Arrival Time: 17:15

Duration: 80 minutes

Skill level:

Wednesday 30th September 2020

BP Sprint League - Round 7
BP Sprint League - Round 7

Arrival Time: 18:30

Duration: 180 minutes

Skill level:

Monday 5th October 2020

30 Solo Endurance
30 Solo Endurance

Arrival Time: 19:00

Duration: 45 minutes

Skill level:

Saturday 10th October 2020

30/30 Team Endurance
30/30 Team Endurance

Arrival Time: 18:15

Duration: 90 minutes

Skill level:

Sunday 11th October 2020

BP Japanese F1 GP Challenge
BP Japanese F1 GP Challenge

Arrival Time: 13:30

Duration: 120 minutes

Skill level:

Tuesday 13th October 2020

45 Solo Endurance
45 Solo Endurance

Arrival Time: 19:45

Duration: 60 minutes

Skill level:

Sunday 18th October 2020

BP Pro Series - Round 8
BP Pro Series - Round 8

Arrival Time: 16:45

Duration: 120 minutes

Skill level:

Sunday 25th October 2020

BP Challenge Cup - Round 8
BP Challenge Cup - Round 8

Arrival Time: 17:15

Duration: 80 minutes

Skill level:

Monday 26th October 2020

Bambino Lesson Three
Bambino Lesson Three

Arrival Time: 08:30

Duration: 150 minutes

Skill level:

Bambino Practice
Bambino Practice

Arrival Time: 12:00

Duration: 120 minutes

Skill level:

Tuesday 27th October 2020

Intro Junior Kart Training
Intro Junior Kart Training

Arrival Time: 09:00

Duration: 90 minutes

Skill level:

Advanced Junior Kart Training
Advanced Junior Kart Training

Arrival Time: 11:30

Duration: 120 minutes

Skill level:

Junior Rookie Practice
Junior Rookie Practice

Arrival Time: 14:00

Duration: 75 minutes

Skill level:

Junior Club Practice
Junior Club Practice

Arrival Time: 16:00

Duration: 75 minutes

Skill level: