Please Wait...

Buckmore Park is temporarily closed, follow our social media and news page for updates

Upcoming Events

Wednesday 28th October 2020

Bambino Club
Bambino Club

Arrival Time: 09:00

Duration: 195 minutes

Skill level:

BP Sprint League - Round 8
BP Sprint League - Round 8

Arrival Time: 18:30

Duration: 180 minutes

Skill level:

Thursday 29th October 2020

Junior Club Race - round 7
Junior Club Race - round 7

Arrival Time: 08:00

Duration: 240 minutes

Skill level:

Friday 30th October 2020

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 09:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 09:15

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 09:30

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 09:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 09:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 10:05

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 10:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 10:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 10:40

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 10:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 11:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 11:15

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 11:20

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 11:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 11:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 11:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 12:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 16+
Family Day - Ages 16+

Arrival Time: 12:30

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 12:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 12:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 13:10

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 13:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 13:15

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 13:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 16+
Family Day - Ages 16+

Arrival Time: 13:50

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 13:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 14:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 14:25

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 14:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 14:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 16+
Family Day - Ages 16+

Arrival Time: 15:00

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 15:15

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 15:15

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 12-15
Family Day - Ages 12-15

Arrival Time: 15:35

Duration: 20 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 4-7
Family Day - Ages 4-7

Arrival Time: 15:45

Duration: 15 minutes

Skill level:

Family Day - Ages 8-11
Family Day - Ages 8-11

Arrival Time: 15:55

Duration: 20 minutes

Skill level:

Sunday 1st November 2020

BP Mexican F1 GP Challenge
BP Mexican F1 GP Challenge

Arrival Time: 12:30

Duration: 120 minutes

Skill level: